Luxeverblijf

Voor de gezonde, actieve, jonge hond betekent luxe: spel, modder, drukte. Voor de oudere of bange hond is luxe een rustige plaats waar hij net als thuis in de zetel of in een hondenbed kan kruipen.

We hebben 4 luxeverblijven waar uw hond, al dan niet samen met een andere hond, op een rustige manier zijn vakantie kan doorbrengen. 2 van onze luxeverblijven zijn verbonden via een luik met het buitenverblijf zodat die honden bij goed weer zelf kunnen kiezen of ze binnen of buiten willen soezen.

De honden worden uitgelaten op geregelde tijdstippen en kunnen, afhankelijk van hun conditie en lichamelijke toestand, af en toe buiten spelen en vrij rondlopen. In de koudere maanden zijn de luxeverblijven voortdurend verwarmd.

De luxeverblijven zijn in principe voor alle honden toegankelijk, maar worden vooral aangeraden bij kleine honden die weinig buiten komen, stressgevoelige honden, pups jonger dan 5 maanden, oudere honden met bijkomende ouderdomskwaaltjes zoals artrose, stramme spieren,etc.. De luxeverblijven zijn kleiner dan de verblijven in het klassiek pension en dus af te raden voor jonge, actieve honden.

vip verblijf